м.Київ, вул. Степана Рудницького, 3/7 Пн - Сб 10:00 до 20:00
Головна / Послуги / КОНСУЛЬТАЦІЇ / КОНСУЛЬТАЦІЯ СТОМАТОЛОГА-ОРТОПЕДА

КОНСУЛЬТАЦІЯ СТОМАТОЛОГА-ОРТОПЕДА

Сучасна стоматологія пропонує величезну кількість методик, призначених для лікування карієсу різного ступеня складності. Але якщо жодна з них не дозволила зберегти зуб, в таких випадках буде здійснюватися відновлення одного зуба або зубного ряду методом протезування. Одним з фахівців, що займаються відновленням і протезуванням зубів, є стоматолог – ортопед, і його консультація буде необхідної в разі, якщо пацієнт хоче відновити цілісність зубного ряду, за допомогою установки вкладки, коронки на зуб, при заміни втраченого, одного або декількох зубів, штучними протезами.

У Києві скористатися якісними стоматологічними послугами, пропонує Стоматологія Тетяни Конової. Кожен, хто працює у нас ортопед – стоматолог, має багаторічний практичний досвід, має високу кваліфікацію .. Перед початком лікування, фахівці здійснюють діагностику ротової порожнини, вивчають рентген знімки, складають оптимальний план лікування, виходячи з індивідуальних особливостей пацієнта, який складається з установки діагнозу, а також визначення:

– оптимального в даному випадку вибору виду протезування;
– етапів лікування з їх характеристиками;
– вартості лікування;
– тривалості лікування, кількості візитів в клініку.

У роботі використовуються тільки високоякісні зубні коронки, протези різних типів, застосовується сучасне обладнання, кращі матеріали і препарати, що дозволяє зробити лікування будь-якого рівня складності, безболісно, ​​з мінімальним реабілітаційним терміном.

Які ортопедичні послуги пропонує наша клініка

Наша стоматологічна клініка спеціалізується на наданні широкого спектру ортопедичних стоматологічних послуг високої якості, які виконують кваліфіковані зубні ортопеди. Клієнтам Києва та інших міст України, надається:

– установка знімних протезів;
– установка незнімних протезів;
– протезування на імплантатах;
– відновлення одного або декількох зубів з використанням вінірів, вкладок, коронок, мостів.

Досвідчений лікар стоматолог-ортопед виконує протезування з використанням металокерамічних, керамічних, цирконієвих коронок, застосовуючи інноваційні техніки і методики. Професійна консультація стоматолога-ортопеда дозволяє отримати всю необхідну для пацієнта, інформацію, узгодити вартість лікування. Одним з переваг нашої клініки є доступні ціни не тільки на консультаційні послуги, а й на лікування зубів.